Aihearkisto: meikkaus

Kuvauksia: Halloween 2016

HUOM! Tämä artikkeli sisältää kuvia joissa esiintyy tekoverta.  Ei suositella kenellekään ken ei verta halua nähdä. :) Saat artikkelin auki klikkaamalla allaolevaa ”Show”-linkkiä!

Malli: Matti Piispa                Kuvat & Maskeeraus: Mikko / VMS
Assistentti: Minna Ikonen / VMS

NSFW (Not Safe For Work):   Show

dsc_1672

 

Halloween, tekoveri, ja Matti. Mitäpä sitä muuta nopeaan horror-kuvaukseen tarvitsee. :) Okei, oli tässäkin jälleen tekniikkaharjoitteesta kyse. Tällä kertaa erityisesti värikalvojen käyttö salamoissa.

dsc_1644

Kuva koostuu kahdesta pikkusalamasta, joissa päävalon virkaa ajavassa oli päällä 1/4 CTO-värikalvo, eli taitoin valoa oranssiin päin. Halusin sinisen erottuvan kuvasta mahdollisimman paljon, luoden kontrastia käsien ja kasvojen vereen. Käytin maksimizoomausta kaventaakseni valokeilaa mahdollisimman paljon. Osassa kuvista keilaa vielä kavennettiin lisää blokkaamalla osa salaman välähdyspäästä.

dsc_1628

Toisessa salamassa oli kiinni tummin sininen värikalvo mitä löytyi. Tämän salaman tehtävä oli roiskaista sininen valo ympäriinsä siten, että kaikki mitä päävalo ei valaise, saisi sinisen säväyksen.

dsc_1688

Valitettavasti kuvaus jäi vähän lyhyeksi oman terveydentilan pettäessä. Viikon kestänyt flunssa otti veronsa ja vei viimein jalat alta. Lääkärissä syyksi paljastui suhteellisen pahaksi ehtinyt poskiontelon tulehdus joka vaikutti tasapainoaistiin. Antibiootit ja limakalvojen tulehdusta hillitsevät lääkkeet kuitenkin alkavat nyt viimein purra ja tervehtyminen on alkanut. Sainpa siis jännitystä ihan tarpeeksi. 😀

dsc_1702

dsc_1644

 

dsc_1623

Testikuva valojen toimivuudesta ennen verellä lotraamista

 

Kuvauksia: Pysäytys

 

Malli: Tanja Paajala                                                            Meikki: Minna Ikonen

Tämänkertaisessa kuvauksessa yritin itse keskittyä yhden ainoan kuvan toteutukseen. Usein päässä viistää aivan liian monta visiota valmiista kuvasta yhden konseptin ympärillä. Siksipä henkilökohtaisena tavoitteena oli saada tasan yksi kuva joka vastaisi tuota visiota. Allaoleva kuva on juuri se. :)
DSC_7087

DSC_7059
Ok, julkaistavia kuvia olisi paljon… Laitetaan tämä ekstraksi. :D

 

Oli sinänsä yllättävän vaikeaa rajoittaa itsensä olla ottamatta liian montaa ideaa kerralla käsittelyyn. Tämän artikkelin onneksi, myös Minnalla oli näkemyksensä samasta kuvauksesta. :)

 

_DSC2327
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2310
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2254
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2202
Kuva: Minna Ikonen

Kuvauksia: Teemana vesi

Ja ihan vain siksi, että koko kesän aikana ei ole blogissa ehtinyt julkaista yhtikäs mitään, julkaistaan kerralla kaksi artikkelia! Kesän työt ovat pitäneet sen verran kiireisenä että ei ole oikein ehtinyt kuvailla vapaamuotoisesti. :)

Tämä kuvaus tuli vastaan vielä nopeammassa tahdissa kuin edellinen. Asiakaskuvauksissa huomasimme että kuvauspaikalta löytyisi sopiva vesistö jo viime kesälle suunnitellulle kuvalle. Bongaus tehtiin aamulla ja kuvaus tapahtui samana iltana. :)

Malli: Minna Ikonen – Kuvaus: Mikko Suutala – Meikki: Sanna-Maria Suutala

DSC_1021

DSC_1052

DSC_1050

DSC_1069

Ja kyllä, vesi oli kuuleman mukaan kylmää. 😀