Aihearkisto: meikkaus

Kuvauksia: Pysäytys

 

Malli: Tanja Paajala                                                            Meikki: Minna Ikonen

Tämänkertaisessa kuvauksessa yritin itse keskittyä yhden ainoan kuvan toteutukseen. Usein päässä viistää aivan liian monta visiota valmiista kuvasta yhden konseptin ympärillä. Siksipä henkilökohtaisena tavoitteena oli saada tasan yksi kuva joka vastaisi tuota visiota. Allaoleva kuva on juuri se. :)
DSC_7087

DSC_7059
Ok, julkaistavia kuvia olisi paljon… Laitetaan tämä ekstraksi. :D

 

Oli sinänsä yllättävän vaikeaa rajoittaa itsensä olla ottamatta liian montaa ideaa kerralla käsittelyyn. Tämän artikkelin onneksi, myös Minnalla oli näkemyksensä samasta kuvauksesta. :)

 

_DSC2327
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2310
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2254
Kuva: Minna Ikonen
_DSC2202
Kuva: Minna Ikonen

Kuvauksia: Teemana vesi

Ja ihan vain siksi, että koko kesän aikana ei ole blogissa ehtinyt julkaista yhtikäs mitään, julkaistaan kerralla kaksi artikkelia! Kesän työt ovat pitäneet sen verran kiireisenä että ei ole oikein ehtinyt kuvailla vapaamuotoisesti. :)

Tämä kuvaus tuli vastaan vielä nopeammassa tahdissa kuin edellinen. Asiakaskuvauksissa huomasimme että kuvauspaikalta löytyisi sopiva vesistö jo viime kesälle suunnitellulle kuvalle. Bongaus tehtiin aamulla ja kuvaus tapahtui samana iltana. :)

Malli: Minna Ikonen – Kuvaus: Mikko Suutala – Meikki: Sanna-Maria Suutala

DSC_1021

DSC_1052

DSC_1050

DSC_1069

Ja kyllä, vesi oli kuuleman mukaan kylmää. 😀

 

Kuvauksia: Minna Vaittinen

Meikkipromokuville tulikin yllätysjatkoa kun tuli jälleen Minna studiolle. :)

Minna Vaittinen on ollut matkassamme mallina ihan alkuajoilta asti. Väittäisinkin, että Minna on ollut yksi vaikuttaja siihen, missä nyt mennään. Minna uskaltautui lähtemään nuoreen yritykseen kuvattavaksi täysin ilman ennakkoluuloja ja täynnä positiivista, suorastaan kuplivan positiivista asennetta. :) Kiitos!

Meikillisesti tämän kerran settiin päätyi silmämeikin osalta ehdottomasti suosituin tyyli morsiamien keskuudessa. Klassikko. Jokainen meikkityyli kuitenkin luonnollisesti suunnitellaan erikseen, jokaisen kasvoille ja tyylille sopivaksi. :)

 

Meikki: Sanna-Maria Suutala      Malli: Minna Vaittinen
DSC_8195 DSC_8181DSC_8173DSC_8178DSC_8268DSC_8250