DSC_2842

Kuvauksia: Jonna J.

Talvista potrettia kera Jonnan. Testikuvaus Koskelan ympäristössä tulevaa meikkikuvausta varten.

Aivan mahtavaa näin paljon ihmisiä jotka lähtevät mukaan todella rohkeasti ja ennakkoluulottomasti! Meikkiportfoliota aletaan täydentämään helmi- tai maaliskuussa joten Jonnan lisäksi myös te mahtavat jotka olette jo käyneet ja olemme matkaan kysyneet, tarkkailkaa viestimiä. :)

DSC_2726

DSC_2764

DSC_2829
Testikuvauksen lisäksi testasin kuvauksissa Godoxien lithiumakkujen pakkasenkestoa. Ihan hyvin toimii -10 asteen pakkasella mutta silti pitäisin vara-akkuja lämpimässä, varmuuden vuoksi.

DSC_2842

Myöskin testiin pääsi Samgyangin 85mm f/1.4 Nikonin tarkennusavustuksella. Vaikka lasi onkin manuaalitarkenteinen, käyttö Nikonin tarkennuspampulan kanssa on helppoa ja osuu nappiin hyvin. Lasi on vain välillä altis heijastuksille, kuten tässäkin kuvassa näkyy. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan itseäni haittaa, varovaisesti myönnän jopa pitäväni siitä. :)
Myöskin testiin pääsi Samgyangin 85mm f/1.4 Nikonin tarkennusavustuksella. Vaikka lasi onkin manuaalitarkenteinen, käyttö Nikonin tarkennuspampulan kanssa on helppoa ja osuu nappiin hyvin. Lasi on vain välillä altis heijastuksille, kuten tässäkin kuvassa näkyy. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan itseäni haittaa, varovaisesti myönnän jopa pitäväni siitä. :)