DSC_7602-logolla

Kuvauksia: Minna Ikonen

Pääsiäisenä sattui pitkästä aikaa sellainen asia joka ei ole kohdalle hetkeen sattunut. Vapaa-aikaa! Mikäs sen parempaa ajanvietettä kuin yritysasiat ja oman promootiomateriaalin tuottaminen. :)

Leikki sikseen, osasimme ottaa myös rennosti. On oikeasti pakko ottaa kaikki ilo irti vastaantulevista vapaa-ajoista, sillä kesä tulee jälleen todennäköisesti olemaan hyvinkin hektinen.

Tämänkertaisessa kuvauksessa keskityttiin nimenomaan meikkikuvien tekoon. Yllättävän vähälle toistaiseksi varsinaiset meikkikuvat jääneet, vaikka meikkaus on yrityksemme toinen kulmakivi.

Meikki: Sanna-Maria Suutala            Malli: Minna Ikonen

DSC_7488

DSC_7504Keskityimme siis hyvin yksinkertaiseen studiokuvaan, jossa meikki erottuisi edukseen. Sanna-Maria loihti Minnalle mahtavan, metallihohtoisen silmämeikin ja minä keskityin juuri tuon kiillon esiintuomiseen.

 

DSC_7559 DSC_7566

DSC_7602-logolla

On se helppoa ja hauskaa kun on ammattilainen asialla. :)

Valtava kiitos mallillemme, Minna Ikoselle!

Muistattehan että tarjoamme myös pakettitarjouksia sekä meikkauksen että valokuvauksen osalta. Paketit ovat loistava tapa hoitaa kerralla molemmat asiat päiväjärjestykseen esimerkiksi tulevan kevään valmistujais- ja ylioppilaskuvauksissa sekä ehdottomasti häähumun stressin vähentämiseen!

OTA YHTEYTTÄ, parhaat päivät viedään käsistä!